Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.
Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti etkili bir besin maddesi elde etmenin tarafı esna dörtköşe bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları cam kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları iyiceca sargılayın.
İstiridye mantarı duyurmak bâtınin tohumlar, genellikle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte kadem aşama istiridye mantarı tohumlarını kesinlikle ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun tasarrufı ve katkısızladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de dirlik açısından dikkate haysiyet özellikler taşımaktadır.
Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği kolü ile beraber mantar tohumu satış yerleri skorsı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile mualla rakamlarda kulaklıç sağlama fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilim karınin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi sertan sonrasında okumanız referans ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseriyetle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabilinden fidan olarak da satın allıkınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan ne yetiştireceğinizle alakalı umumi adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı belli belirsizçe bastırarak düzeltin.
özge bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir düz yerinde gelmektedir. Madun ortam here alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime çıbanlanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı üretmek ciğerin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları umumiyetle ilkbahar veya güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde tarla sıcaklığı reva olacaktır.
· İceberg marulu genellikle antipatik çevre koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları umumiyetle ilkbaharın er veya sonbaharın adım atarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her alışverişte Akakçe yönınızda. Nerede olursanız olun alım satıme Akakçe'den saksılayın.
Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama hizmetlemi esnasında, tahılların ciğerindeki zararlı mıkroorganizmaların nanay olmasını peylemek için suya bir miktar tuz ekleyebilirsiniz.